Recordamos nuestro menú para el sábado por la noche para el día de San Valentín.
En primer lugar, a elegir entre:
+ Mariscos se deleita en la concha de peregrino
Gambas + al ALLIN
+ Vieiras a la plancha
+ Pulpo con gambas y salsa de queso Cebreiro
El segundo, a elegir entre:
+ Merluza a la plancha con salsa de albariño
+ Solomillo de buey
+ Filete de cerdo con cebolla caramelizada y patatas panadera
Precio del menú : 25 € por persona
El precio del menú + noche romántica : 40 € por persona
Recuerde que el domingo también se puede disfrutar de este menú de almuerzo . Para más detalles , no dude en ponerse en contacto con nosotros a través de 981 815 333 .; )
We recall our menu for Saturday night for Valentine’s Day.
First, to choose from:
+ Seafood delights in scallop
Shrimp + the ALLIN
+ Grilled scallops
+ Octopus with prawns and cheese sauce Cebreiro
The second, to choose from:
+ Hake sauce albariño
+ Beef tenderloin
+ Pork tenderloin with caramelized onions and baked potatoes
Menu price : € 25 per person
The menu price + romantic night : € 40 per person
Remember that Sunday can also enjoy the lunch menu. For more details, please contact us at 981 815 333 . ; )
Recordamos o noso menú para a noite do sábado, por San Valentín.
De primeiro, a escoller entre:
+ Delicias de marisco en concha de vieira
+ Gambas ó alliño
+ Zamburiñas á prancha
+ Pulpo con gambas e salsa de queixo do cebreiro
De segundo, a escoller entre:
+ Merluza á prancha con salsa de albariño
+ Entrecot de boi
+ Solomillo de porco con cebola caramelizada e pataca panadera
Prezo do menú: 25 € por persoa
Prezo do menú + noite romántica: 40 € por persoa
Recordade que o domingo tamén poderedes disfrutar deste menú a mediodía. Para máis detalles, non dubidedes en contactar con nós a través do 981 815 333. 😉
Comentarios recientes