XACOBESAS-ZORZA-OU-COCIDO

española

 

 

Esta semana volvemos con dos clásicos: La Xacobesa de Zorza y la Xacobesa de Cocido. Lo que diferencia nuestras Xacobesas del resto de las hamburguesas es que están hechas al más puro estilo gallego. El pan que utilizamos no es un pan cualquiera si no que estas delicias van dentro de un sabroso boliño galego tostado. Como en Galicia somos de buen comer acompañamos todas nuestras Xacobesas con patatas fritas.¿Todavía no has probado esta explosión de sabor? ¡Deja de pensártelo!

inglesa

This week we return with two classics: Xacobesa de Zorza and Xacobesa de Cocido. What differentiates our Xacobesas the rest of hamburgers is that they are made in pure Galician style. The bread we use is not a bread either. Bread is a «galego Bolino» toasted. As in Galicia we are good to eat, we accompany all our Xacobesas with fries. You still have not tried this explosion of flavor?

gallega

Esta semana volvemos con dous clásicos: A Xacobesa de Zorza e a Xacobesa de Cocido. O que diferencia as nosas Xacobesas do resto das hamburguesas é que están feitas ao máis puro estilo galego. O pan que utilizamos non é un pan calquera se non que estas delicias van dentro dun saboroso boliño galego tostado. Como en Galicia somos de bo comer acompañamos todas as nosas Xacobesas con patacas fritas. Aínda non probaches esta explosión de sabor? Deixa de pensarcho!